POLITICA DE PRIVATIE SI AVIZUL LEGAL

POLITICA DE PRIVATIE SI AVIZUL LEGAL
Data intrării în vigoare: 1 martie 2019
CBL GESTIÓN Y DESARROLLO 2011 SL, în continuare „Proprietarul”. CIF: B04622775. Înregistrat în Registrul Mercantil din Murcia Volumul 2960 Cartea I / A 5, Folio 140, Secțiunea 8, Foaia 80492, situată în Ctra. De Calabardina, Urb. Los Collados Zieschang s / n. C. Poștal 30880 Águilas (Murcia) și adresa de e-mail direccion@aguilasdeloscollados.com unde puteți merge în caz de conflict sau să solicitați informații cu privire la această notificare, este proprietarul site-ului www.aguilasdeloscollados.com și este responsabil pentru zona privată a clienților .

Scopul acestui site web este de a oferi publicului larg cunoștințe despre produsele și / sau serviciile oferite. Informațiile conținute de acest site web sunt actuale de la data ultimei sale actualizări și trebuie luate în considerare doar în scop informativ.
CONDIȚII DE UTILIZARE
Navigatorul se angajează să utilizeze acest site web fără a efectua activități care pot fi considerate ilegale sau ilegale, care încalcă drepturile Titularului sau ale terților sau care pot încălca moralul sau regulile etichetelor de rețea. De asemenea, navigatorul se angajează în mod expres să nu efectueze niciuna dintre următoarele activități:
• Distrugeți, modificați, dezactivați sau deteriorați altfel datele, programele sau documentele electronice ale Proprietarului sau ale terților.
• Obstacolizează accesul altor utilizatori, precum și pentru a efectua acțiuni care deteriorează, întrerup sau generează erori în sistem.
• Încercați să citiți, să ștergeți, să copiați sau să modificați mesajele de e-mail ale altor utilizatori.
• Utilizați sistemul pentru a încerca să accesați zone restricționate ale sistemelor informatice ale proprietarului sau ale terților.
• Încercați să creșteți nivelul privilegiilor unui utilizator în sistem.
• Introduceți programe, viruși, macro-uri, exploatări sau orice alt dispozitiv logic sau secvență de caractere care provoacă sau sunt susceptibile de a provoca orice tip de modificare în sistemele informatice ale El Propietario.es sau ale terților.
• Este interzis, cu excepția cazurilor de autorizare expresă, stabilirea de link-uri, hyperlink-uri sau link-uri, de la portaluri sau site-uri ale terților către pagini ale site-ului Web al Proprietarului sau cel pe care îl înlocuiește în viitor, precum și prezentarea paginilor Web ale Proprietarului sau informațiile pe care le conțin sub cadre sau mărci, semne distinctive, mărci sau nume sociale sau comerciale ale altei persoane, companii sau entități
În special, cu titlu de exemplu și nu exhaustiv, utilizarea site-ului pentru următoarele scopuri sau consecințe va fi considerată strict interzisă:
• Atunci când, sub orice formă, drepturile și libertățile fundamentale sunt încălcate sau afectate.
• Atunci când introduc, incită sau promovează infracțiuni, denigrative, defăimătoare, infame, violente sau, în general, contrare legii, moravurilor, bunelor obiceiuri sau ordinii publice.
• Atunci când sunt protejate de orice drepturi de proprietate intelectuală sau industrială aparținând terților, cu excepția cazului în care anterior și în mod expres autorizate de proprietarul lor legitim.
• Ele constituie publicitate ilegală, înșelătoare sau înșelătoare sau concurență neloială.
• Atunci când este încălcat dreptul la onoare, confidențialitate personală și familială sau imaginea oamenilor.
• Atunci când orice tip de virus informatic care ar putea provoca pagube sau modificări neautorizate ale conținutului sau sistemelor de orice fel accesibile prin intermediul site-ului poate fi diseminat.
Proprietarul își rezervă dreptul de a exclude utilizatorul din serviciul activ, fără notificare prealabilă, în cazul în care desfășoară oricare dintre activitățile de mai sus și de a exercita acțiunile legale pe care le consideră adecvate. În orice caz, Proprietarul nu are nicio obligație de a controla conținutul transmis, difuzat sau pus la dispoziția terților de către utilizatori, cu excepția cazurilor în care este impus de legislația în vigoare sau atunci când este solicitat de autoritatea judiciară sau administrativă competentă.
Orice comentariu, opinie sau declarație făcută în cadrul serviciilor active va aparține exclusiv utilizatorilor care exprimă opiniile menționate și în niciun caz nu vor fi înțeleși să provină de la Proprietar, păstrându-l nedeteriorat și gratuit, înainte de orice reclamație care rezultă din utilizarea acestor servicii. active de către un utilizator în modul interzis de prezentul contract sau de lege.

Tipurile de date colectate prin formulare, abonament la știri etc. Acestea sunt date de bază, cum ar fi numele, adresa, locația, telefonul, e-mailul și metoda de plată, care sunt proporționale cu tipul serviciilor furnizate și vor fi guvernate de Legea actuală privind protecția datelor, inclusiv exercitarea drepturilor.
Acest site web este protejat de suficiente măsuri de securitate tehnică și organizațională, trimiterea de date este criptată pentru tranzacțiile de date, atunci când este necesar.
Utilizarea site-ului web atribuie condiția de utilizare a aceluiași site. În consecință, înainte de utilizarea serviciului, Utilizatorul trebuie să citească și să accepte Condițiile generale și Clauza de protecție a datelor cu caracter personal, pentru a continua să utilizeze acest site web și să accepte în mod expres prin înregistrarea datelor lor pentru achiziționarea de produse. sau servicii care marchează acceptarea în locuri, a acestui site, după cum este necesar.
Scopul acestui site web este de a oferi clienților / utilizatorilor diverse conținuturi, servicii și informații despre produsele și serviciile furnizate de entitatea noastră și de către terți.

CALITATEA SERVICIILOR ȘI MĂSURILE GENERALE DE SECURITATE.
Entitatea noastră a adoptat nivelurile de securitate și mijloace tehnice de care dispune pentru a asigura confidențialitatea maximă a informațiilor și datelor cu caracter personal furnizate în accesarea site-ului. Cu toate acestea, Utilizatorul trebuie să fie conștient de faptul că măsurile de securitate pe Internet nu sunt inexpugnabile. Accesul pe acest site nu implică faptul că entitatea noastră are control deplin asupra imunității virușilor sau a oricărui alt element informatic dăunător; Utilizatorul este obligat să aibă în sistemele lor instrumente adecvate pentru detectarea și, dacă este necesar, eliminarea acestor elemente.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ.
Drepturile de proprietate intelectuală asupra numitului Domeniu de Site se extind nu numai la conținutul și titlul său, ci și la logo-ul, designul, imaginile, texturile, grafica și orice alt conținut al acestora, precum și codul cu care Acesta este programat, toate fiind protejate conform Legii 21/2014, din 4 noiembrie, care modifică textul consolidat al Legii proprietății intelectuale, aprobat prin Decretul legislativ regal 1/1996, din 12 aprilie, și Legea 1/2000, din 7 ianuarie, privind procedura civilă și alte legislații spaniole și internaționale în vigoare privind drepturile de autor.
De asemenea, drepturile de proprietate intelectuală și mărcile comerciale ale terțelor părți care apar pe site-ul web sunt proprietatea lor și trebuie respectate, iar Utilizatorul nu poate fi responsabil pentru utilizarea pe care utilizatorul o poate da, cu responsabilitatea exclusivă a persoanei pentru toate acțiunile legale. că aceste terțe părți pot efectua.
Proprietarul nu este responsabil pentru utilizarea de către clienți / utilizatori și își rezervă dreptul de reproducere, modificare, adaptare, comunicare publică, întreținere, transfer, vânzare, închiriere, împrumut și orice alte drepturi de proprietate intelectuală care ar putea corespunde pe conținutul site-ului web, interzicând în mod expres exercitarea drepturilor de mai sus, fără autorizarea expresă a proprietarului său. Orice exercitare a drepturilor de mai sus, indiferent de mijloacele sau forma în care apar, necesită o autorizare prealabilă și expresă a Titularului. În niciun caz, Proprietarul va fi responsabil pentru eventualele încălcări pe care orice Client / Utilizator le poate comite în materie de proprietate intelectuală.
Toate textele și imaginile conținute de site-ul web sunt protejate de drepturi de autor și nu pot fi reproduse integral sau parțial, fără autorizarea scrisă a proprietarilor lor legali.
Utilizatorul recunoaște că drepturile de proprietate intelectuală și industrială nu corespund graficelor, textelor, planurilor, butoanelor și, în general, tuturor informațiilor conținute pe site-ul web la care accesează și că reproducerea, încărcarea, prezentarea, Executarea, transmiterea, stocarea, traducerea, adaptarea, aranjarea sau distribuirea, totală sau parțială, efectuată fără acordul și autorizarea expresă a entității noastre constituie o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și industrială. Entitatea noastră nu acordă nicio licență sau autorizație de utilizare de nici un fel asupra drepturilor sale de proprietate industrială și intelectuală sau asupra vreunei alte proprietăți sau drepturi legate de site-ul web, servicii sau conținut.
Trebuie să vă abțineți de la reproducerea sau copierea, distribuirea, permiterea accesului public prin orice formă de comunicare publică, transformarea sau modificarea conținutului, ștergerea, eludarea sau manipularea drepturilor de autor și a altor date de identificare ale drepturilor companiei noastre și ale terților de aici. reprezentate. De asemenea, nu trebuie să utilizați conținutul sau informațiile obținute prin intermediul acestui site web pentru a trimite publicitate, comunicări în scopuri de vânzare directă sau orice alt tip de scop comercial, mesaje nesolicitate adresate unei multitudini de persoane, indiferent de scop, precum și să se abțină de la comercializare sau dezvăluirea acestor informații în orice fel.
În toate celelalte legi în vigoare, această secțiune va fi reglementată de secțiunea de informații conținută în avizul legal / politicile de confidențialitate ale acestui site

AVIS PRIVIND PĂRȚILE A TREIA
Titularul este proprietarul sau licențiatul de drept, cu excepția celor înregistrați în numele colaboratorilor săi sau al altor companii publicitate pe site-ul menționat, care vor fi, în acest caz, înregistrate pe numele companiilor corespunzătoare și ale căror Proprietar nu responsabil pentru statutul dvs. legal sau de înregistrare. Proprietarul nu acordă nicio garanție cu privire la legalitatea și legalitatea informațiilor sau a elementelor conținute în paginile acestui site web atunci când proprietatea sa nu corespunde Proprietarului sau companiilor grupului său.

EXCLUZIE DE RĂSPUNDERE.
Proprietarul respinge orice responsabilitate care rezultă din utilizarea necorespunzătoare a conținutului site-ului sau din interpretarea acestuia și își rezervă dreptul de a-și actualiza conținutul în orice moment, de a elimina integral sau parțial ceea ce consideră adecvat și de a limita sau împiedica accesul temporar sau definitiv Modificarea site-ului Web sau a conținutului acestuia nu este permisă persoanelor din afara Proprietarului sau personalului autorizat de acesta. Accesul la acest site Web și utilizarea informațiilor pe care le conține este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului. Proprietarul nu garantează că site-ul web sau serverul nu conține viruși informatici și nu este responsabil pentru daunele care pot fi cauzate de accesul la Site sau de incapacitatea de acces la acesta sau de eventualele defecte de securitate care poate apărea din cauza utilizării versiunilor neactualizate ale browserelor sau a consecințelor care pot apărea din defecțiunea browserului sau din cauza unei acțiuni dăunătoare a utilizatorului și / sau din cauza forței majore (operatori și companie servicii, lipsa accesului la rețele terțe, atacuri de hackeri, eșecuri produse ca urmare a fenomenelor naturale etc.) corespunzând utilizatorului disponibilitatea unor instrumente adecvate pentru detectarea și dezinfectarea programelor informatice dăunătoare. Proprietarul nu este responsabil pentru informațiile conținute în link-urile Web către terți care apar pe acest site web sau conținutul sau erorile acestora.
Entitatea noastră nu va fi responsabilă pentru informațiile sau produsele sau serviciile oferite de site-uri terțe unde utilizatorul poate parcurge link-urile existente pe acest site. Această responsabilitate și veridicitate revine proprietarilor site-ului din care face parte, precum și daunele sau pierderile care ar putea fi cauzate de utilizarea sau contractarea sau achiziționarea de servicii sau produse pe care aceste site-uri le-ar putea oferi, precum și posibila compensare, dacă este cazul, sau drepturi inerente angajării sau achiziției. Entitatea noastră nu poate garanta și nu garantează că link-urile către alte locuri sunt corecte la momentul accesului sau că respectivele site-uri sunt operaționale și nu este necesară nicio obligație de actualizare a entității noastre.
Entitatea noastră este responsabilă doar pentru legăturile care duc la diferite pagini din cadrul site-ului sau subdomenii din domeniul principal.
Proprietarul nu este responsabil pentru daunele de orice natură care se pot datora lipsei disponibilității sau continuității funcționării site-ului și serviciilor și, în special, dar nu exclusiv, a accesării defecțiunilor. la diferitele pagini web sau la cele de la care sunt furnizate serviciile.
Proprietarul nu garantează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele de orice fel care se pot datora (a) funcționării, disponibilității, accesibilității sau continuității site-urilor legate; (b) întreținerea serviciilor, conținutului, informațiilor, datelor, fișierelor, produselor și orice fel de material existent pe site-urile asociate; (c) furnizarea sau transmiterea serviciilor, conținutului, informațiilor, datelor, fișierelor, produselor și orice fel de material existent pe site-urile asociate; (d) calitatea, legalitatea, fiabilitatea și utilitatea serviciilor, conținutului, informațiilor, datelor, fișierelor, produselor și a oricăror materiale existente pe site-urile asociate.

MODIFICĂRI ȘI MODIFICĂRI ALE CONDIȚIILOR
Proprietarul poate oricând să modifice aceste condiții sau să introducă noi condiții de utilizare, este suficient să o comunici prin intermediul site-ului Web.
În cazul în care o acțiune de reglementare, o acțiune legală sau de reglementare care, în hotărârea rezonabilă a Titularului, interzice, restricționează substanțial sau face imposibilă comercializarea furnizării serviciului, proprietarul va avea dreptul să: (i) să modifice serviciul sau termenii și clauze ale acestor condiții pentru a se adapta la noua situație, (ii) rezolva aceste condiții. Proprietarul este scutit de orice răspundere care rezultă din acțiunile descrise în această clauză, cu condiția să publice modificările pe site-ul Web.

LEGISLARE APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE
Pentru orice acțiune litigioasă sau care vizează acest site web, legislația spaniolă va fi aplicabilă, fiind competentă pentru soluționarea tuturor conflictelor apărute sau legate de utilizarea acestui site web, instanțelor și tribunalelor din localitate și / sau provincie unde „Proprietarul” este înregistrat.

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice, Legea organică 3/2018, din 5 decembrie, privind protecția Datele cu caracter personal și garanția drepturilor digitale și LSSI-CE 34/2002, din 11 iulie, a Societății Informaționale și comerțului electronic: Vă informăm că datele cu caracter personal care ne sunt furnizate prin intermediul formularelor accesibile din acest Site-ul web, poate fi inclus într-unul sau mai multe fișiere, care mențin condițiile adecvate pentru a garanta securitatea datelor și pentru a preveni modificarea, pierderea, tratarea sau accesul neautorizat, conform documentului nostru de înregistrare a activității.
• RESPONSABILITATE.
Responsabilitatea tratamentului este a CBL GESTIÓN Y DESARROLLO 2011 SL
• SCOP.
Aceste date pot fi prelucrate și utilizate pentru activități inerente scopului corporativ al „Titularului site-ului” sau care sunt specifice activității noastre comerciale sau de acțiune, în special a celor legate de comercializarea produselor și serviciilor, procesarea fișierelor și trimiterea de notificări sau notificări informative. Datele dvs. nu vor fi utilizate în alt scop decât cel solicitat.
• Obținerea datelor.
Obținerea datelor dvs. prin acest mijloc ne va ajunge prin diferitele formulare pe care le înregistrați voluntar și acceptați diferitele avize legale și de consimțământ.
• DATE PE CARE LE TRATAM DE LA TINE:
Informații furnizate direct de utilizator: de fiecare dată când furnizați informații prin intermediul site-urilor, proprietarul poate obține și colecta informații despre datele personale de identificare pe care le furnizați, inclusiv, dar fără a se limita la numele dvs., adresa de e-mail , adresa poștală, numărul de identificare fiscală, informațiile cărții de credit și numerele de telefon. În anumite secțiuni ale informațiilor personale, vă putem solicita să ne furnizați informații, inclusiv, fără a se limita la sexul dvs., data nașterii, starea civilă și nivelul de educație. Dacă alegeți să accesați unul dintre site-urile noastre web și să folosiți serviciile noastre sau să cumpărați produsele noastre, vă putem solicita să ne furnizați informații personale cu privire la diferitele forme existente pe site-uri.
Proprietarul poate colecta informații despre tine atunci când participi voluntar la sondajul unui proprietar, completează o fișă de corespondență sau o pagină de înregistrare online sau offline, furnizând aceste informații prin poștă poștală, personal sau prin telefon. Aceste informații pot fi colectate prin ceea ce vom numi în general „sondaje”, inclusiv în fișele de expediere cu denumire sau în paginile de înregistrare ale terților. În asemenea sondaje, proprietarul sau terții vă pot solicita să furnizați informații de identificare personală, inclusiv numele dvs., adresa de e-mail, adresa poștală, codul poștal, numere de telefon, data nașterii, sexul, suma salariului, nivelul de studii și stare civilă, ocupație, număr de identificare fiscală, informații despre angajare, interese personale și alte informații care pot fi solicitate ocazional. De asemenea, proprietarul poate colecta informații despre dvs. din alte surse și poate utiliza aceste informații împreună cu date de pe site-uri. Răspunsul sau completarea formularelor de Sondaj este un act complet voluntar și nu aveți obligația de a furniza proprietarului sau terților informații din respectivele Sondaje. Aceste date la care ne referim nu vor fi niciodată altele decât cele tipificate în Legea organică
Dacă, în timp, solicitați alte servicii sau produse care necesită date suplimentare, acestea vor fi solicitate personal sau electronic, veți fi liber să le furnizați și veți fi supuse acelorași măsuri de securitate ca cele furnizate mai sus. ; asupra datelor furnizate în a doua instanță, puteți, de asemenea, să vă exercitați drepturile care vă protejează cu prezenta lege.
• BENEFICIARI.
Vă garantăm că datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate numai terților pentru a respecta legislația în vigoare, pentru atingerea scopului solicitat de dvs. prin intermediul colaboratorilor sau companiilor necesare pentru efectuarea serviciilor solicitate prin intermediul acestui site web. Aceste terțe părți nu vor prelucra datele dvs. în scopuri proprii care nu au fost informate anterior de către noi.
• CONSERVAREA DATELOR.
Datele dvs. vor fi păstrate atât timp cât menținerea scopului pentru care au fost colectate; atunci când nu mai este necesar în acest scop, datele care sunt necesare pentru a respecta legalitatea inerentă scopului sau soluționarea litigiilor cu alte părți vor fi menținute, fiind de trei ani pentru solicitarea de informații și bugete și pentru cele cerute de legea în vigoare pentru contracte. documente obligatorii și contabile care sunt produse, după termenele legale vor fi luate măsurile adecvate pentru distrugerea acesteia, așa cum prevede legislația în vigoare privind protecția datelor. Toate acestea, fără a aduce atingere perioadei menționate, fiind prelungite atunci când o autorizați în mod expres sau există anumite tratamente derivate din relația contractuală care rămân în vigoare după această perioadă.
• LEGITIMAREA ȘI PROCEDURA DATELOR
Se bazează pe simpla solicitare de către partea afectată a oricărui tip de informații sau formalizarea relației comerciale pentru achiziția de produse și / sau servicii, pentru executarea unui contract sau abonamentul de a primi comunicări comerciale sau rapoarte de interesul solicitat de tine.
În cazul în care datele furnizate se referă la alte persoane în afară de solicitant, acesta din urmă va declara că au informat și au obținut consimțământul prealabil pentru prelucrarea datelor lor în conformitate cu scopurile prevăzute în aceste clauze. În cazul specific al minorilor, dacă solicitantul nu este reprezentantul legal al minorului, se angajează să obțină consimțământul expres.

• DREPTURI.
Voi, în calitate de client / utilizator titular al datelor, vă puteți exercita drepturile de acces, rectificare, ștergere, opoziție, limitarea prelucrării, precum și portabilitatea datelor dvs. personale sau retrage consimțământul dat anterior, trimițând o scrisoare la adresa de e-mail @ aguilasdeloscollados.com sau la: AT Aguilas de los Collados, Ctra. de Calabardina, Urb. Los Collados Zieschang s / n. C. Poștal 30880 Águilas (Murcia), atașând o copie a documentului dvs. național de identitate și informând despre dreptul pe care doriți să îl exercitați.
• Drept de acces
Aveți dreptul să vă informați CBL GESTIÓN Y DESARROLLO 2011 SL despre dacă tratați sau nu datele dvs. personale și, în acest caz, pentru a putea accesa datele menționate și pentru a primi informații despre scopurile pentru care sunt tratate, despre categoriile de date afectate. pentru tratament, destinatarii cărora le-au fost comunicate datele personale și perioada preconizată de păstrare a datelor, printre alte informații.
• Dreptul de rectificare și suprimare.
Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal, cu condiția îndeplinirii cerințelor legale de aplicare și rectificarea datelor inexacte care vă privesc atunci când, printre alte motive, acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate.
• Limitarea tratamentului, revocarea consimțământului și opoziția totală sau parțială la tratament.
Puteți solicita limitarea procesării datelor dvs. personale. Există anumite ocazii în care solicitantul, de exemplu, poate contesta exactitatea datelor sale și, în timp ce verifică exactitatea acestora, acestea vor fi tratate numai pentru exercitarea sau apărarea revendicărilor. De asemenea, aveți dreptul de a revoca consimțământul dat și de a vă opune tratamentului în orice moment, din motive legate de situația dvs. particulară, în cazul în care tratamentul se bazează pe interesul nostru legitim sau pe interesul legitim al unei terțe părți. În acest caz, CBL GESTIÓN Y DESARROLLO 2011 SL va înceta tratamentul, cu excepția cazului în care există o acreditare a motivelor legitime.
• Portabilitatea datelor dvs.
Aveți dreptul de a primi datele personale pe care le-ați furnizat către CBL GESTIÓN Y DESARROLLO 2011 SL, într-un format de citire structurat, comun și mecanic și de a le putea transmite altei persoane responsabile cu prelucrarea fără ca persoana responsabilă să vi le furnizeze. a preveni, în cazurile prevăzute legal în acest scop.
• Decizii individuale automate.
În mod similar, în cazul în care se iau decizii automate, inclusiv profilarea, aveți dreptul să obțineți intervenția umană de la CBL GESTIÓN Y DESARROLLO 2011 SL și să vă exprimați punctul de vedere și să contestați decizia, prin adresa de e-mail. @ aguilasdeloscollados.com.
• GARANȚIILE UTILIZATORULUI.
Utilizatorul garantează că datele furnizate prin intermediul acestui site web sunt adevărate și vor păstra informațiile furnizate într-un mod care să corespundă situației actuale a acestora, fiind singurul responsabil pentru posibile falsuri din date sau inexactități; În același mod, va fi, din acest motiv, singurul responsabil pentru pagubele cauzate www.aguilasdeloscollados.com sau terților
De asemenea, în conformitate cu Legea 34/2002 privind serviciile societății informaționale și comerțului electronic, consimțiți în mod expres să primiți comunicații comerciale prin e-mail, putând-o revoca oricând, trimițând un e-mail cu subiectul „scăzut ”La adresa direccion@aguilasdeloscollados.com
• NOTIFICAREA MODIFICĂRILOR
Dacă în viitor vor exista schimbări în practicile noastre și / sau în politica de confidențialitate care ar putea afecta datele dvs. personale identificabile, vom comunica modificările relevante printr-o notificare pe acest site web.
De asemenea, ca utilizator, trebuie să ne notificați orice modificare care apare în datele furnizate, răspunzând în orice caz la veridicitatea și acuratețea acestora în orice moment.

• MĂSURI DE SECURITATE PENTRU PROTECȚIA DATELOR.
Datele dvs. vor fi tratate în mod confidențial, păstrând obligativitatea secretului privind acestea, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, pentru care au fost luate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta securitatea datelor dumneavoastră. și evitați modificarea, pierderea, tratamentul sau accesul neautorizat. Având în vedere starea tehnologiei, natura datelor stocate și riscurile la care acestea sunt expuse, în caz de furt, atac sau alte încălcări, dumneavoastră și organismul competent veți fi informați înainte de expirarea a 72 de ore de la evenimentul
• DELEGAT DE PROTECȚIE DATE (DPD).
Entitatea noastră determină să nu numească un DPD atunci când consideră că drepturile dvs. vor fi îndeplinite în mod corespunzător cu protocoalele pe care le-am adoptat în documentul nostru de înregistrare a activității. Cererea dvs. sau întrebările referitoare la datele dvs. vor fi tratate în termen de o lună, în conformitate cu termenul stabilit de lege. Entitatea noastră nu este obligată să facă acest lucru, deoarece nu se încadrează în ipotezele prevăzute la art. 37.1 din GDPR 2016/679 sau cele numite ca entități care trebuie să o numească, în art. 34.1 din LOPDGDD 3/2018 din 5 decembrie.
• CONTACTA ENTITATEA NOASTRA
Datele pe care ni le furnizați prin intermediul adresei de e-mail care apare ca adresă de contact de pe site-ul Web sau prin numerele de telefon de contact, vor fi utilizate astfel încât să vă putem contacta și să rezolvăm orice întrebări pe care le puteți ridica. În niciun caz, cu excepția cazului în care ne autorizați anterior, acestea vor fi utilizate în alte scopuri. Ulterior vor fi eliminate din baza noastră de date.
• AUTORITATEA DE CONTROL
Aveți dreptul de a trimite o solicitare sau o reclamație la autoritatea de control relevantă, la nivel de stat care corespunde Agenției Spaniole pentru Protecția Datelor (AEPD) C / Jorge Juan Nº6 - 28001 - Madrid 912663517 www.agpd.es. Dacă Comunitatea dvs. Autonomă a creat Agenția dvs. în acest particular, vă puteți exercita dreptul în fața acesteia.


INFORMAȚII PE MINORI
Proprietarul în urma Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice și care abundă în cele spuse în articolele următoare
Articolul 8: Condiții aplicabile consimțământului copilului în legătură cu serviciile societății informaționale
1. Atunci când se aplică articolul 6 alineatul (1) litera (a) (partea interesată a consimțit la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice), în legătură cu oferta directă pentru copii a serviciilor societății din informațiile, tratamentul datelor personale ale copilului vor fi considerate legale atunci când acesta are cel puțin 16 ani. Dacă copilul are sub 16 ani, un astfel de tratament va fi considerat legal numai dacă a fost acordat sau autorizat consimțământul autorității parentale sau tutela asupra copilului și numai în măsura în care acesta a fost dat sau autorizat. Statele membre pot stabili prin lege o vârstă mai mică în acest scop, cu condiția să nu fie mai mică de 13 ani. (2) Controlorul depune eforturi rezonabile pentru a verifica, în astfel de cazuri, că consimțământul a fost dat sau autorizat de către proprietarul drepturilor părinților sau tutelă asupra copilului, ținând cont de tehnologia disponibilă. (3) Alineatul (1) nu afectează dispozițiile generale ale dreptului contractual al statelor membre, precum normele privind valabilitatea, formarea sau efectele contractelor în legătură cu un copil.
În Spania, conform articolului 7. Consimțământul minorilor din Legea organică 3/2018, din 5 decembrie, privind protecția datelor cu caracter personal și garantarea drepturilor digitale. (1) Prelucrarea datelor cu caracter personal ale unui minor poate fi bazată numai pe consimțământul acestora atunci când au peste 14 ani.
Prin urmare, pentru a accesa oferte sau sondaje sponsorizate sau solicitate de proprietar sau de un terț, persoana trebuie să aibă vârsta de peste 14 ani, cu excepția indicării necesității de vârstă legală pentru a participa sau a se bucura de astfel de promoții . Proprietarul nu va colecta intenționat niciodată informații despre persoanele sub 18 ani, atunci când este solicitată această condiție sau de la copiii sub 14 ani, atunci când aceasta nu este necesară în conformitate cu legislația în vigoare. Dacă proprietarul află că a colectat informații personale despre o persoană sub 18 sau 14 ani, informațiile vor fi șterse imediat din baza de date, iar participarea sau bucurarea posibilă a promoțiilor va fi anulată în toate scopurile. Dacă ați primit documentul care dovedește că se bucură de oricare dintre promoții conform cărora condiția trebuie să depășească 18 ani și vârsta este dovedită a fi mai mică, documentul și promoția vor fi fără efect instantaneu, dacă minorul ar putea justifica cifră care ar fi putut plăti, banii ar fi restituiți, cu excepția cheltuielilor care ar fi putut fi cauzate de acțiunea de falsificare a datelor.

AVISO DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL
En virtud de lo dispuesto en el reglamento (UE) 2016/679 del parlamento europeo y del consejo de 27 de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas, la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales y la LSSI-CE 34/2002, de 11 de julio, de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico:

LE INFORMAMOS
Que Antes de firmar la solicitud, debe leer la información básica en el apartado sobre "Protección de Datos De Carácter Personal" que se presenta dentro del Aviso Legal y política de privacidad de este sitio Web.
Responsabilidad del tratamiento: CBL GESTIÓN Y DESARROLLO 2011 SL (Propietario)
Finalidad: atender la solicitud que nos hace a través del formulario de contacto. La información sobre su solicitud se le hará llegar a través de medios digitales, como el correo electrónico, o telefónico.

Legitimidad: al marcar la casilla de Acepto del formulario nos legitima a inscribir sus datos en nuestro fichero y desarrollar la finalidad.
Destinatarios: se comunicarán sus datos a terceros para cumplir las obligaciones legales y, se comunicarían a empresas o colegiados relacionados, si fuera necesario para prestar los servicios que usted nos solicite.

Derechos: queda informado de que puede ejercer, en cualquier momento, los derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación del tratamiento y portabilidad de sus datos de carácter personal mediante solicitud a través del formulario de contacto.

Comunicaciones comerciales y promocionales: al inscribir sus datos nos autoriza al envío de comunicaciones legales, informativas y promocionales a través de medios electrónicos y/o convencionales, pudiendo revocarlo en cualquier momento que lo desee.